Fotózás
Ételfotózásról (Dolce Vita)
Hogyan készült? (Édes és Keserű)
Fotózásról (Az élet napos oldala)
Xiaolu az ételfotózásról (angol )
Tips on food photography
Kedvenc ételfotók:
Őszibarack-mangó lekvár maracujával (Az élet napos oldala)
Őszibarack-rozmaring sorbet (Édes és Keserű)
Ribizli sorbet (Édes és Keserű)
Epersaláta és epres hűsítő (Az élet napos oldala)
Nagy cseresznyés poszt (Az élet napos oldala)
Medvehagyma pesztó (Az élet napos oldala)
Vanília esszencia (Az élet napos oldala)
Narancsos madártej bazsalikomos habgaluskával (Dizájnmenza)
Narancsos matchás tarte tatin vanília sodóval (Dizájnmenza)
Meyer lemonade (White on reice couple)
Veronika Studer ételfotók (flickr.com)
Veronika Studer Photography&Food Styling (veronikastuder.com)
Food portfolió (Török-Bognár Renáta)
Getty images (Török-Bognár Renáta)
Getty images (Studer-Tüske Veronika)
Laura Adani (flickr.com)
Hauser Noémi (flickr.com)
Magazin:
Spoon magazin 2012 nyár (the kitchen finesse)
Karácsonyi magazin 2011 (Az élet napos oldala)
Karácsonyi magazin 2010 (Az élet napos oldala)
Lecker Christmas 2012
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése